Grönt Te

Visste du att

- Att Oprah Winfrey minskade sin vikt med 12 kilo med hjälp av Grönt te i tablettform.
-Att Grönt te i kombination med naturligt Kakaoextrakt förstärker effekten och må bra känslan.
-Det finns övertygande vetenskapliga bevis i form av 500 studier och rapporter som belyser en rad olika positiva effekter av Grönt te.

Vad är Grönt Te?

Grönt te i kombination med naturligt Kakao är en helt ny produkt för viktkontroll baserad på den senaste vetenskapliga forskningen vad gäller upptag och verkan. Produkten är framställd under farmaceutisk kvalitetskontroll. Vår främsta ambition är att söka kunskap och i samråd med ledande forskare utveckla pålitliga kosttillskott som förbättrar människors livskvalitet.

Hur fungerar Grönt Te?

Ger naturligt ökad förbränning och energi. Minskar hungerkänslorna, fettupptaget och sötsuget i kroppen. Påverkar humöret positivt under viktminskningen. En mycket god anitioxidant som förbättrar imunförsvaret samt minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

Vilka aktiva ingredienser finns i Grönt Te?

Grönt Te är ett biologiskt högaktivt kosttillskott som innehåller Grönt te extrakt och Kakao extrakt. Dessa aktiva ingredienser samverkar för att ge optimal effekt i form av viktminskning. Naturligt Kakao extrakt ger känsla av glädje och välmående under viktminskningen.

Hur förbereder jag mig?

Innan du börjar med Grönt Te rekommenderar vi att du väger dig samt mäter dig med måttband. Anteckna mått och vikt.

Är Grönt Te en produkt som fungerar snabbt och effektivt?

Grönt te har kallats en mirakelprodukt men använd produkten som ett hjälpmedel för att nå din målvikt. Kombinera med sund kost och motion för optimal effekt. Minska på intaget av fett, salt och socker och drick minst 2-3 liter vatten varje dag.

Har Grönt Te någon bevisad effekt?

Den aptitdämpande effekten är dokumenterad i vetenskapliga studier. I Europa gjordes försök på överviktiga personer. Försökspersonerna satt instängda under 15 dagar med mat, tidningar och TV som enda underhållning, halva gruppen fick tabletter med Grönt te och andra halvan fick placebo (låtsas) tabletter. Efter 15 dagar hade gruppen som fått tabletter med Grönt te ätit i genomsnitt 1.000 kilokalorier mindre än placebo gruppen som ätit (låtsas)tabletter.

Hur lång tid tar det innan man märker resultat?

Du behöver äta produkten regelbundet för att uppnå optimal effekt. Vikt- minskningshastigheten är individuell beroende på kroppsbyggnad och livsstil. Många ser redan resultat efter 1-3 månader. Det är din vilja och motivation som kommer att bli den avgörande faktorn. Välkommen till ett hälsosammare och lättare liv!

Hur kan jag säkerställa mitt intag och uppnå bästa resultat?

Som abonnent på produkter garanteras du ett lågt pris och månatliga leveranser. Det är dessutom praktiskt att få produkten direkt hem i brevlådan och alltid ha tillräcklig mängd hemma. Därmed når du en långsiktighet, det bästa resultatet och ett gott välbefinnande. Samtliga produkter säljes med 100% Nöjd-Kund-Garanti.

Hur kan jag hjälpa mina vänner att må bättre?

Informera dina vänner om Grönt Te och dess unika egenskaper samt var produkter finns att beställa. Vi uppskattar om du som konsument vill skriva till oss så att vi kan använda din berättelse i vårt viktiga informationsarbete. Vi tar tacksamt emot dina erfarenheter av våra väldokumenterade och biologiskt högaktiva kosttillskott.